Tack!

 

Denna forskarantologi har vuxit fram inom ramen för arbetet i det vetenskapliga råd som IDEELL ARENA har inrättat för att stärka och utveckla våra relationer med forskningen om civilsamhället. IDEELL ARENA drivs av drygt 60 organisationer ur den ideella sektorn. I våra verksamheter – ledarskapsprogram, nätverk, konferenser, seminarier och FoU-projekt –  kommer boken att utgöra en viktig resurs.
www.ideellarena.se

 

Genom vårt samarbete med bokens författare och övriga partners vill Sektor3 bidra till att öka kunskapen om det civila samhället och dess roll. Vi hoppas att texterna kan väcka viktiga debatter om det civila samhällets möjligheter och förutsättningar att möta framtiden. Ett stort tack till Arbetsgivaralliansen och KFO som har möjliggjort vår medverkan i antologiprojektet.
www.sektor3.se

 

PwC, Sveriges ledande revisions- och rådgivningsbyrå, har sedan länge fokuserat verksamheten på olika branscher. Ideell sektor är en självklar del i vår specialisering och kunskapsuppbyggnad. Det har därför varit naturligt för oss att bidra i produktionen av denna skrift om de ideella organisationerna
och deras villkor. På PwC är vi både glada och stolta över att kunna medverka i att söka ny kunskap och sprida aktuell forskning.
www.pwc.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s